Winkelmandje 0

PERSMATERIAAL | DOWNLOAD

PERSBERICHT

Meesterlijk - design en ambacht
25 - 27 november 2016
Westergasfabriek Amsterdam

[quote]
Marina Yuzbashian: ‘Ik wil een merk neerzetten dat kwaliteit, kracht en vrouwelijkheid uitstraalt’

Mondavin

Mode-ontwerpster Marina Yuzbashian presenteert haar eerste exclusieve mode-label: Mondavin tijdens Meesterlijk, Design en Ambacht van 25 t/m 27 november in de Westergasfabriek. Mondavin bestaat uit een collectie stijlvolle handgemaakte colberts met zowel een vrouwelijke, krachtige als sportieve uitstraling.

Vanuit een grote passie voor mode ontwerpt Marina Yuzbashian exclusieve jasjes voor de hedendaagse vrouw. Een zelfbewuste vrouw die haar outfits graag combineert met verschillende stijlen. Mondavin komt volledig tegemoet aan die wens: met de collectie van Mondavin worden outfits in een handomdraai casual, sportief of zakelijk. Zo is Mondavin een perfecte aanvulling op iedere garderobe.

Krachtig en vrouwelijk

De gedetailleerd afgewerkte colberts kenmerken zich door verfijnde accenten als asymmetrische ritssluitingen, strakke schouderlijnen voor een krachtige uitstraling, zeer vrouwelijke belijningen, het gebruik van lamsleren details op manchetten, schouders of revers voor een meer sportieve look of gebruik van een kleurverloop in de stoffen.

Dat geeft de ontwerpen niet alleen een bijzondere en luxe uitstraling, Marina Yuzbashian hecht ook veel waarde aan een perfect gesneden pasvorm waardoor de colberts zeer comfortabel zijn om te dragen.

Passie en aandacht

Het nieuwe label Mondavin staat voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking en het gebruik van exclusieve en natuurlijke materialen als lamsleer, wol en katoen in zachte tinten. De collectie wordt met veel passie en aandacht en met vakmanschap gemaakt in Amsterdam.

Om exclusiviteit te garanderen, wordt elk ontwerp in de collectie in slechts een kleine oplage vervaardigd. Mondavin wordt binnenkort uitgebreid met mooi gesneden broeken en jurken. Eveneens komt er variatie in de lengte van de colberts en de kleurkeuze van de stoffen wordt aangevuld met de tinten grijs en zwart.
De collectie van Mondavin, voor een vrouwelijke, krachtige en sportieve vrouw, is te koop in een select aantal winkels en in de webshop van Mondavin.

Achtergrond

Drijvende kracht achter Mondavin is de oorspronkelijk uit Armenië afkomstige Marina Yuzbashian. Vanaf haar jeugd is ze al geïnteresseerd in mode. Ze volgde naai- en ontwerplessen en begon in 1990 aan een studie aan de mode- en designschool in Armenië. In 2014 startte Yuzbashian haar eigen onderneming in Nederland en sinds 2016 heeft ze een eigen mode-label.