Winkelmandje 0

M o n d a v i n

Drijvende kracht achter Mondavin is Marina Yuzbashian van Armeense afkomst. Vanaf haar tienerjaren is Marina al geïnteresseerd in mode en in die tijd maakt ze haar eerste ontwerp: een jurk voor haar moeder. Toen wist ze al dat ze van haar passie haar werk wilde maken en om die reden heeft ze naai- en ontwerplessen gevolgd en is ze in 1990 aan de mode- en designschool gaan studeren.

Marina heeft haar jeugddroom om haar eigen kledinglijn te beginnen nooit uit het oog verloren. Met Mondavin heeft ze haar droom onlangs ook in zakelijk opzicht verwezenlijkt: dit is haar eigen label dat ze dankzij haar doorzettingsvermogen, creativiteit, ambitie en ondernemersdrang met eigen middelen heeft gestart.

Marina Yuzbashian: ‘Ik wil een merk neerzetten dat kwaliteit, kracht en vrouwelijkheid uitstraalt’.

Brand Label

Mondavin maakt blazers voor een zelfbewuste vrouw die haar outfits graag combineert met verschillende stijlen. Mondavin komt volledig tegemoet aan die wens: met de collectie van Mondavin worden outfits in een handomdraai casual, sportief of zakelijk. Door de kwalitatief hoogwaardige afwerking en het gebruik van exclusieve en natuurlijke materialen zijn onze designs niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Zo is Mondavin een perfecte aanvulling op iedere garderobe.

Duurzaam en een eerlijk product is waar Mondavin voor staat. Een Nederlands merk, in Nederland geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden.
Geen grootschalige productie: Naast dat dit een extra dimensie aan exclusiviteit geeft, kunnen wij zo kwaliteit en duurzaamheid waarborgen.

Passie voor perfectie

De ontwerpen van Mondavin wordt met veel passie en aandacht en met vakmanschap gemaakt in Amsterdam. Een perfecte pasvorm, uitstekende kwaliteit en luxe materialen. Deze worden met oog voor detail gecombineerd tot exclusieve designs. Om exclusiviteit te garanderen, wordt elk ontwerp in de collectie in slechts een kleine oplage vervaardigd, waardoor de ontwerpen niet seizoensgebonden zijn en de collectie ook buiten de seizoenen om regelmatig wordt uitgebreid.